Dimecres 01 de maig de 2024
|
02:16 H
Festa familiar benèfica de l'Unicef el dia 8 de juny

Andorra la Vella.- Unicef Andorra, amb la col·laboració de la Borda del Pi, organitzarà una festa familiar benèfica el dissabte 8 de juny, a partir de dos quarts de dotze del matí, i que té per objectiu recaptar fons per al projecte de l'ONG a Madagascar, destinat a pal·liar els efectes del canvi climàtic al sud d'aquesta regió severament afectada.

Amb el suport d’Unicef Andorra, els eco-pobles seleccionats per Unicef al Sud de Madagascar (Androy, Anosy i Atsimo-Andrefana) reben suport per esdevenir resistents al clima per millorar la vida dels infants i les seves famílies. Amb la recaptació d’aquest esdeveniment del mes de juny, Unicef Andorra continuarà amb la construcció i instal·lació d'infraestructures d’aigua, sanejament, higiene, elèctriques i serveis, així com connectivitat a internet a Madagascar.

La jornada comptarà amb "una experiència gastronòmica exquisida gràcies al càtering de Sauleda i a la cocteleria de Christian Hornos", segons destaquen des de l'Unicef. A més hi haurà música en directe per part d’Isthar i Teresita, activitats de dansa aèria d’Aurèlie Volage, un mercat artesanal (LAMLOLA Handmade, Istar Joies, Neoma, entre altres), un espai reservat al benestar gràcies a Marina Reflexologia, i una àmplia gamma d'activitats per als més petits de la casa: pinta cares i globologia a càrrec de l’empresa Selfie, inflable per part de Gatzara, visites als ruscos d’Autèntic Abelles...

Aquesta festa tindrà taller i circuits olfactius i snack bar per a les mascotes gràcies a Ser Gossos.

El preu d'entrada és de 120 euros per persona, amb entrada gratuïta per a infants, assegurant així una jornada familiar plena de diversió i solidaritat.

Aquest esdeveniment se celebra en el marc de la 13a edició dels Encants d'Unicef, un mercat de moda solidària que tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 de juny a The Embassy.


17.04.2024, 15.41 h
Societat
Nacional
Redacció

Foto: Unicef

Els fons recaptats a la festa seran per a projectes a Madagascar.