Dimecres 01 de maig de 2024
|
22:49 H
El departament de Patrimoni Cultural obre les portes de les reserves de béns mobles

Encamp.- Amb l’objectiu d’acostar a la ciutadania el llegat cultural i històric del país, el departament de Patrimoni Cultural ha decidit organitzar cada final de mes unes jornades de portes obertes per donar a conèixer el taller de restauració i les col·leccions conservades a reserva de béns mobles situades a l’antic hotel Rosaleda, seu del Ministeri de Cultura, Joventut i Esports.

Aquesta iniciativa s’enceta aquest divendres 19 amb una visita programada amb l’associació Velles cases andorranes, i està previst obrir els espais, a partir del maig, el darrer divendres de cada mes a tot aquell que estigui interessat a descobrir la història del país a través dels béns mobles. Amb aquesta proposta el departament pretén, a més de donar a conèixer els espais i la col·lecció, mostrar el treball i la feina de gestió, preservació i conservació del patrimoni cultural andorrà.

Per sumar-se a les visites gratuïtes, programades a les 13 hores, cal fer la inscripció prèvia al telèfon 844 141 o al correu electrònic contacte_patrimoni@govern.ad.


18.04.2024, 11.37 h
Cultura
Nacional
Redacció

Foto: Arxiu ANA

L'antic hotel Rosaleda, seu actual del Ministeri de Cultura, Joventut i Esports, a Encamp.