Diumenge 05 de maig de 2024
|
08:35 H
AM.- Pla atribueix la seva renúncia a una "manca de confiança" cap a l'institut de l'habitatge

Andorra la Vella.- La renúncia del fins ara director de l'Institut Nacional de l'Habitatge (INH) serà efectiva des d'aquest mateix divendres. Així ho ha explicat ell mateix en el marc de la seva compareixença al davant de la comissió legislativa d'Economia per fer balanç de la feina feta i marcar els principals reptes en matèria d'habitatge.


25.04.2024, 12.30 h
Política
Nacional
M. F.

Foto: M. F.

El director de l'Institut Nacional de l'Habitatge, Josep Maria Pla, parla amb la consellera general demòcrata Berna Coma moments abans de la seva compareixença.

Foto: M. F.

El director de l'Institut Nacional de l'Habitatge, Josep Maria Pla, moments abans de la seva compareixença davant la comissió legislativa d'Economia.

Foto: M. F.

Un moment de la compareixença del director de l'Institut Nacional de l'Habitatge, Josep Maria Pla.


El director de l'Institut Nacional de l'Habitatge, Josep Maria Pla, diu que va creuire que "el millor era renunciar" al càrrec.

El director de l'Institut Nacional de l'Habitatge, Josep Maria Pla, detalla la situació que l'ha portat a presentar la seva renúncia.

El director de l'Institut Nacional de l'Habitatge, Josep Maria Pla, diu que la seva renúncia pot portar a què es redefineixi el rol de l'ens.

El director de l'Institut Nacional de l'Habitatge, Josep Maria Pla, lamenta que la retallada de pressupost ha aturat projectes.