Dissabte 04 de maig de 2024
|
22:33 H
AM.- La manca de professionals fa que el col·legi d'advocats dugui a terme una jornada per formar en la perspectiva de gènere

El col·legi d'advocats, conjuntament amb el suport del Govern, el comú d'Andorra la Vella i el Consell Superior de Justícia han presentat la jornada 'Una visió jurídica de la perspectiva de gènere' amb l'objectiu de contribuir a la formació, ja no només de professionals de l'advocacia o la justícia, sinó a qualsevol persona interessada, sobre els problemes en l'àmbit civil, social i cultural de la violència de gènere, i en conseqüència, de la violència vicaria.


25.04.2024, 13.19 h
Societat, Justícia
Andorra la Vella
E. M.

Foto: E. M.

La tresorera, membre de la Junta i de la Comissió d’Igualtat del Col·legi d’advocats, Marga Marticella; la presidenta de la Comissió d’Igualtat del Col·legi d’advocats, Elisabeth Royuela; i la cap d'Àrea de Polítiques d'Igualtat de Govern, Mireia Porras, durant la presentació de la jornada 'Una visió jurídica de la perspectiva de gènere'.

Foto: E. M.

La tresorera, membre de la Junta i de la Comissió d’Igualtat del Col·legi d’advocats, Marga Marticella; la presidenta de la Comissió d’Igualtat del Col·legi d’advocats, Elisabeth Royuela; i la cap d'Àrea de Polítiques d'Igualtat de Govern, Mireia Porras.

Foto: E. M.

La presidenta de la Comissió d’Igualtat del Col·legi d’advocats, Elisabeth Royuela, en un instant de la presentació.

Foto: E. M.

La cap d'Àrea de Polítiques d'Igualtat de Govern, Mireia Porras.

Foto: E. M.

La tresorera, membre de la Junta i de la Comissió d’Igualtat del Col·legi d’advocats, Marga Marticellal, en la presentació de l'acte 'Una visió jurídica de la perspectiva de gènere'.


La presidenta de la Comissió d'Igualtat del Col·legi d'advocats, Elisabeth Royuelas, explicant per què han elaborat la jornada 'Una visió jurídica de la perspectiva de gènere'.

La presidenta de la Comissió d'Igualtat del Col·legi d'advocats, Elisabeth Royuelas, explicant els motius pels quals hi ha una mancança en els professionals formats sobre l'àmbit familiar, el qual engloba a la violència de gènere.

La cap de l'Àrea de Polítiques d'Igualtat de Govern, Mireia Porras, explicant la necessitat de la jornada i perquè els professionals han d'estar ben informats i formats sobre els àmbits que es toquen, sobretot en l'advocacia.

La cap de l'Àrea de Polítiques d'Igualtat de Govern, Mireia Porras, explicant que és la violència vicaria i com és un efecte derivat de la violència de gènere i la importància de tractar als fills i filles de les mares víctimes.