Diumenge 05 de maig de 2024
|
06:48 H
AM.- Escaldes-Engordany adquireix dues propietats per un valor d'1,15 milions d'euros

El comú d'Escaldes-Engordany ha adquirit dues propietats a la zona de Caldes per un valor total d'1,15 milions d'euros.


25.04.2024, 12.56 h
Cultura
Escaldes-Engordany
C. G.

Foto: C. G.

Els cònsols d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili i Joaquim Dolsa, en la roda de premsa d'aquest dijous.

Foto: C. G.

Els cònsols d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili i Joaquim Dolsa, en la roda de premsa d'aquest matí.

Foto: C. G.

Els cònsols d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili i Joaquim Dolsa, en la roda de premsa d'aquest matí.


El cònsol menor d'Escaldes-Engordany, Joaquim Dolsa, detalla que la borda s'adquereix per un valor de 600.000 euros i tot el conjunt suma un total de 1,15 milions d'euros.

La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili, explica que la primera propietat adquirida és la borda ubicada a l'avinguda Copríncep de Gaulle, on fins ara hi havia un comerç.

La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili, explica que la segona propietat és la borda i el prat que hi ha darrere de l'arxiu comunal.

La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili, explica que la recuperació del molí impedeix perdre més patrimoni. Tot i que la borda hi ha instal·lats uns llogaters amb un contracte fins al 2027.

El cònsol menor d'Escaldes-Engordany, Quim Dolsa, explica que l'adquisició de la propietat s'ha pogut dur a terme gràcies a la capacitat pressupostària del comú, tot i que els agradaria ser més agressius en l'adquisició de propietats.

La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili, incideix en la importància d'adquirir patrimoni per contribuir en la parròquia, sobretot amb la crisi de l'habitatge exemplificant amb el cas de Govern.

La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili, explica que l'adquisició dels patrimonis és per convertir Escaldes en una parròquia rica en cultura i història, i que pugui atreure a turistes i a la població.