Diumenge 05 de maig de 2024
|
09:52 H
AM.- L'Institut Nacional de l'Habitatge proposa que els preus dels nous lloguers es limitin

L'Institut Nacional de l'Habitatge (INH) proposa que es limiti per llei l'increment dels lloguers un cop es finalitzi un contracte. D'aquesta manera el director de l'ens, Josep Maria Pla, ha defensat que s'aconseguiria "equilibrar els drets de les parts, arrendatària i arrendadora, i reconèixer que la situació actual genera dificultats a les dues parts".


25.04.2024, 12.54 h
Política, Economia - Empresa
Nacional
M. F.

El director de l'Institut Nacional de l'Habitatge, Josep Maria Pla, durant la seva compareixença davant la comissió legislativa d'Economia.

Foto: M. F.

El director de l'Institut Nacional de l'Habitatge, Josep Maria Pla, aquest dijous al matí en seu parlamentària.


El director de l'Institut Nacional de l'Habitatge, Josep Maria Pla, defensa que els canvis en la llei per regular els preus dels lloguers es faci abans que hi hagi eleccions per evitar agreujar la problemàtica.

El director de l'Institut Nacional de l'Habitatge, Josep Maria Pla, defensa la proposta que han fet per limitar els lloguers.

El director de l'Institut Nacional de l'Habitatge, Josep Maria Pla, defensa els drets de les dues parts en un contracte de lloguer que es vol preservar amb la seva proposta.

El director de l'Institut Nacional de l'Habitatge, Josep Maria Pla, manifesta que confia que el fons d¡habitatge tiri endavant.