L’Andorra Taste 2025 ha inaugurat la seva quarta edició a Escaldes-Engordany, amb els Alps com a territori convidat i el guardó atorgat a Ferran Adrià. El ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, ha destacat que l’esdeveniment “s’ha consolidat de manera plena” i que busca “generar aquest ecosistema de la gastronomia andorrana”. Enguany, l'edició compta amb prop d’un centenar de cuiners, productors i professionals de l’entorn de muntanya d’arreu del món, que participen en conferències i trobades al Prat del Roure del 17 al 19 de setembre. I, a partir de divendres, el programa inclou un vessant popular obert a tothom amb degustacions, música en directe i activitats per a nens al carrer Veedors d’Escaldes-Engordany, del 19 al 21 de setembre. L’horari és de 12 hores a 23 hores divendres i dissabte, i de 12 hores a 20 hores diumenge.
El cuiner Ferran Adrià, guardonat d'enguany a l'Andorra Taste, ha destacat que esdeveniments com aquests eleven la cuina arreu.
El ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, ha destacat que l'Andorra Taste ha arribat a una dimensió global i un lloc referent de gastronomia d'alta muntanya.
El ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, ha assegurat que el públic de l'Andorra Taste ha augmentat any rere any entre un 10% i un 15% cada edició.
La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili, considera que l'Andorra Taste està "consolidat" i que situa la parròquia al més alt nivell de la gastronomia.
El xef Ferran Adrià ha recordat que Andorra, per tal de fer el pla estratègic per definir quina és la cuina andorrana, té un avantatge per recopilar les dades històriques del territori. Sobre la cuina andorrana, Adrià ha defensat la necessitat d’una visió històrica que permeti entendre què és la cuina tradicional i què és la creativa.