La 16a Ruta de la Tapa tornarà aquest mes de maig a Sant Julià de Lòria amb una edició que comptarà amb un total de divuit restauradors —quatre més que l'any passat— i es concentrarà en quatre dies, del 7 al 10 de maig.
La cap del departament de Turisme, Canòlich Ribot, la consellera de Turisme, Judith López, i el director general IDPA, Arnaud Olive, durant la presentació de la 16a Ruta de la Tapa.
El director general IDPA, Arnaud Olive, assegura que l'hostaleria és un dels motors del país i de la parròquia.
La consellera de Turisme, Judith López, comenta que es recuperarà, novament, la 'Ruta a peu'.
La cap del departament de Turisme, Canòlich Ribot, comenta que aquesta edició tindrà especial cura amb les intoleràncies i preferències alimentàries dels visitants.
La cap del departament de Turisme, Canòlich Ribot, comenta que l'edició inclou l’opció d’endur-se la tapa per emportar.