Dilluns 06 de maig de 2024
|
13:48 H
Dues de les idees guanyadores de la formació de videojocs d'Andorra Telecom amb l'UdA s'estan portant a terme

Andorra Telecom i la Universitat d'Andorra han atorgat aquest divendres al matí els premis de la formació de 'Disseny de videojocs a través d'un document de proposta' que es va dur a terme a les instal·lacions del centre d'ensenyament superior.


26.04.2024, 13.00 h
Economia - Empresa
Nacional
E. M.

Foto: E. M.

El guanyador de la formació 'Disseny de videojocs a través d'un document de proposta', Nil Farré, amb els premis atorgats pel director general d'Andorra Telecom, Jordi Nadal, i el rector de l'UdA, Miquel Nicolau.

Foto: E. M.

El guanyador de la formació 'Disseny de videojocs a través d'un document de proposta', Nil Farré, rebent els premis.

Foto: E. M.

El director general d'Andorra Telecom, Jordi Nadal, i el rector de l'UdA, Miquel Nicolau, instants abans de l'entrega de premis.

Foto: E. M.

El director general d'Andorra Telecom, Jordi Nadal, parlant amb els joves presents en la formació.

Foto: E. M.

El segon classificat de la formació 'Disseny de videojocs a través d'un document de proposta', Joel Gonçalves, amb els premis atorgats pel director general d'Andorra Telecom, Jordi Nadal, i el rector de l'UdA, Miquel Nicolau.


El guanyador de la formació 'Disseny de videojocs a través d'un document de proposta', Nil Farré, explicant com ha viscut el procés de treballar en grup i poder crear un videojoc des de zero.

Un company del grup guanyador de la formació 'Disseny de videojocs a través d'un document de proposta' explicant la projecció de futur dels videojocs i les errades que pot haver-hi durant el procediment.