Diumenge 19 de maig de 2024
|
09:37 H
AM.- Laura Orgué deixa la coordinació de l'esquí de fons de la FAE

La coordinadora de la secció d'esquí de fons, Laura Orgué, ha anunciat aquest dilluns durant el balanç de la temporada, que deixa la federació andorrana d'esquí de cara al pròxim curs. Així doncs, qui assumirà el rol serà Xabier de Val, actual entrenador femení de fons, que també deixarà el seu lloc com a tècnic, encara sense reemplaçament.


06.05.2024, 13.04 h
Esports
Nacional
Elena Martins

Foto: E. M.

El secretari general de la FAE, Lluís Ruiz; l'excoordinadora de la FAE, Laura Orgué; els esquiadors Carola Vila, Gina del Rio i Irineu Esteve; l'entrenador de la secció femenina d'esquí de fons, Xabier de Val; i la directora de banca país d'Andbank, Maria Suárez, instants abans de l'inici de l'acte.

Foto: E. M.

L'entrenador de la secció femenina d'esquí de fons i nou coordinador de l'estil, Xabier de Val.

Foto: E. M.

L'excoordinadora de la secció d'esquí de fons de la FAE, Laura Orgué.

Foto: E. M.

L'excoordinadora de la secció d'esquí de fons de la FAE, Laura Orgué, i la directora de banca país d'Andbank, Maria Suárez, durant el balanç de la temporada.

Foto: E. M.

El secretari general de la FAE, Lluís Ruiz.


La coordinadora de la secció d'esquí de fons de la FAE, Laura Orgué, anuncia que deixa el seu càrrec i els motius que l'han portat a prendre la decisió.

La directora de banca país d'Andbank, Maria Suárez, explica la bona temporada per l'esquí de fons. A més, felicita a Gina del Rio per les fites aconseguides i encoratja a Irineu Esteve, després de la lesió patida.

La coordinadora de la secció d'esquí de fons de la FAE, Laura Orgué, explica l'associació de l'esquiador Irineu Esteve a un equip noruec i les sensacions durant la temporada.

L'entrenador femení d'esquí de fons, Xabier de Val, explica les raons per les quals l'esquiadora Carola Vila no ha pogut participar durant la temporada.

La fondista Gina del Rio esmenta els objectius de cara a la següent temporada i parla sobre l'equip tècnic. A més, esmenta que ella s'imposa molta pressió.

L'entrenador femení d'esquí de fons, Xabier de Val, valora la pretemporada i temporada de la fondista Gina del Rio, i les sensacions de la FAE.

L'entrenador femení d'esquí de fons, Xabier de Val, valora la preparació i resultats dels mundials júniors de Planica (Eslovènia).

El fondista Irineu Esteve valora la seva temporada i menciona el progrés de la seva lesió.

El fondista Irineu Esteve valora la visió actual que té de cara a la pròxima temporada i la seva unió a l'equip noruec Aker.

La fondista Gina del Rio valora la temporada d'enguany i menciona els mundials de Planica (Eslovènia).

La fondista Carola Vila valora la seva pretemporada i esmenta quines sensacions té actualment envers el seu estat físic i mental.