Diumenge 08 de setembre de 2024
|
03:41 H
La font monumental de Balmaseda, la "cirereta del pastís" del projecte Caldes, en marxa

La part més emblemàtica del projecte Caldes, la gran font amb banyeres situada a la plaça del Madriu, ha estat posada en marxa aquest divendres de manera oficial. L'obra de l'artista Javier Balmaseda, una escultura que la cònsol major, Rosa Gili, ha qualificat de "cirereta del pastís" del projecte, serveix per posar en valor l'aigua termal, símbol de la parròquia i també l'origen del turisme no només a la parròquia sinó també al país, ja que en aquesta part d'Escaldes-Engordany va ser on van posar-se en marxa els primers establiments hotelers que van rebre turistes, que venien a fer cures d'aigua termal.


26.07.2024, 12.18 h
Cultura
Escaldes-Engordany
M. F.

Foto: M.S.

La font del projecte Caldes.

Foto: M.S.

Les pubilles, l'hereu i la fadrina amb el president de la Unió Pro Turisme, Jaume Ambor, durant  la inauguració de la font del projecte Caldes.

Foto: M.S.

La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili i l'autor del projecte  font Javier Balmaseda, instants abans de la inauguració de la font.

Foto: M.S.

La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili, el president del grup parlamentari Concòrdia, Cerni Escalé, el conseller de cultura del Comú d'Escaldes-Engordany, Valentí Closa i el conseller del comú d'Escaldes-Engordany, Ramon Tena, durant la inauguració de la font del projecte Caldes.


La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili, destaca que l'escultura de Javier Balmaseda és "la cirereta del pastís" del projecte Caldes.

La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili, valora la transformació que està vivint la parròquia.

La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili, posa en relleu que el cost més important ha estat el de la part aquitectònica.

La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili, explica que ja falta poc per tenir enllestit el projecte Caldes.