Dimecres 02 d'octubre de 2024
|
08:32 H
AM.- Andorra la Vella tornarà a acollir el X-Trail per acabar de consolidar-se com a capital de l'esport

El X-Trial Andorra la Vella tornarà a portar l'espectacle mundial del motor al Poliesportiu d'Andorra el pròxim 5 d'octubre, en la que serà la 5a edició que se celebra en la capital. L'objectiu és molt clar: reafirmar la parròquia com a destí de l'esport, sobretot de l'àmbit del motor. "Que puguem ser la zona que ho aculli és poder consolidar la capital del comerç i de les dues rodes" ha declarat el cònsol major d'Andorra la Vella, Sergi González, recordant la fira del Motand que es va dur a terme al mes de juny. A més, González ha destacat que poder donar visibilitat a figures dels esports que es practiquen al país, en aquest cas, el pilot Toni Bou, els fa ser un referent de "constància i esforç" per la ciutadania i els joves del país.


01.10.2024, 13.40 h
Esports
Andorra la Vella
Elena Martins

Foto: E. M.

La primera moto elèctrica que participarà en el X-Trial Andorra la Vella 2024 amb, de dreta a esquerra, el director de comunicació d'Andorra Turisme, Jorge Cebriàn; la directora general de la Federació Andorrana de Ciclisme, Natalia Gallego; el director comercial d'Andorra Tursime, Joaquim Tomàs; la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell; el cònsol major d'Andorra la Vella, Sergi González; i el disset vegades campió del món de X-Trial, Toni Bou.

Foto: E. M.

El director comercial d'Andorra Tursime, Joaquim Tomàs; la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell; el cònsol major d'Andorra la Vella, Sergi González; i el disset vegades campió del món de X-Trial, Toni Bou, durant la roda de premsa de presentació del X-Trial Andorra la Vella 2024.


El cònsol major d'Andorra la Vella, Sergi González, explica el valor com a capital de l'esport que volen aportar a Andorra la Vella amb el X-Trial.

El cònsol major d'Andorra la Vella, Sergi González, menciona la importància de donar visibilitat a esports i esportistes nacionals que arriben a ser un referent de l'esforç i la constància per a la ciutadania.

El pilot Toni Bou expressa la seva gratitud amb el comú d'Andorra la Vella per acollir el trial i per la cessió de l'espai d'entrenament a la Margineda.