Andorra la Vella.- La 18a edició de l'Andorra a Taula, organitzada per la Unió Hotelera amb la col·laboració d'Estrella Damm i Morabanc, ha aconseguit vendre enguany un total de 3.066 menús tot superant, una vegada més, la barrera dels 3.000 menús tal com havia succeït en les darreres edicions.
El president de la Unió Hotelera d’Andorra, Jordi París, i el director de la Unió Hotelera d'Andorra, Jordi Pujol.
El president de la Unió Hotelera d’Andorra, Jordi París, comenta que les jornades han durat 23 dies i que els menús de degustació han estat els més sol·licitats pels comensals.
El president de la Unió Hotelera d’Andorra, Jordi París, valora les jornades.
El president de la Unió Hotelera d’Andorra, Jordi París, fa referència al preu mitjà dels menús.
El president de la Unió Hotelera d’Andorra, Jordi París, comenta que, de cara al Nadal, s'espera un bon nivell d'ocupació.
El director de la Unió Hotelera d'Andorra (UHA), Jordi Pujol, comenta que any rere any es veu com els nous participants aconsegueixen resultats més destacats.