Unes 2.300 racions d'escudella s'han repartit a Sant Julià de Lòria per celebrar la diada de Sant Sebastià. La plaça de la Germandat s'ha omplert de lauredians i lauredianes per celebrar aquesta tradició de la parròquia. Una seixantena de persones han estat preparant l'àpat unes quantes hores abans del dinar, ja que a les cinc del matí han començat a cuinar el caldo. Enguany la celebració destaca per recuperar la normalitat, atenent que amb l'incendi del Centre de Congressos Lauredià, els últims dos anys l'escudella es va haver de menjar en el pàrquing Reig Patrimoni.
El cònsol de Sant Julià de Lòria, Cerni Cairat, explica les racions d'escudella que es repertiran.
El cònsol de Sant Julià de Lòria, Cerni Cairat, explica com s'elabora el menjar.
El cònsol de Sant Julià de Lòria, Cerni Cairat, explica una de les novetats d'enguany: l'estrena d'olles per preparar l'escudella.